Можливості та переваги інформаційного сервісу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України

Дата: 02.11.2018 08:32
Кількість переглядів: 326

Фото без описуВеб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України – сучасний спосіб надання інформації, дистанційного обслуговування громадян за допомогою сучасних електронних сервісів. Пенсійних фонд надає можливість кожному громадянину індивідуально здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на його соціальні права. Кожна застрахована особа має можливість контролювати свою зарплату та майбутню пенсію, перевіряти факт сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються (доступ до інформації з їх облікових карток – довідки форми   ОК-5 та ОК-7). Перевагою веб-порталу електронних послуг фонду є, зокрема, можливість дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління (формування запитів на попередню підготовку документів, можливість подачі скарг, запис на прийом до фахівців Фонду). Також користувачі Веб-порталу за допомогою електронно-цифрового підпису (ключа ЕЦП) мають можливість заповнити звернення на призначення/перерахунок пенсії та надіслати його до підсистеми “Звернення”.

Для реєстрації на веб-порталі необхідно звернутись до  Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області. Також можна зареєструватись за електронним цифровим підписом (ключем ЕЦП) не виходячи з дому на персональному комп’ютері.

Веб-ресурс працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних. На порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь