Тульчинські спортсмени їдуть на Чемпіонат Європи з Бойового самбо

Дата: 10.10.2018 17:15
Кількість переглядів: 735

Фото без описуЗ 12 по 14 жовтня у місті Острава (Чехія) відбудеться Чемпіонат Європи з Бойового самбо серед юніорів, юнаків, молоді та дорослих. За результатами відбіркових Всеукраїнських змагань до складу збірної команди України потрапило двоє вихованців Спортивного клубу «Гепард», а саме Ростислав Очеретний ­– 2-х кратний чемпіон України з ММА, 2-х кратний срібний призер чемпіону України з бойового самбо та  Володимир Бойчук – 2-х кратний призер чемпіонату України з бойового самбо. Хлопці навчаються у Тульчинської НВК ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназії.

Юним спортсменам всього по 12 років, але не дивлячись на юний вік, вони змогли досягти досить високих спортивних результатів та здобути перемоги у найпрестижніших Всеукраїнських та Міжнародних турнірах з різних бойових мистецтв.

Чемпіонат Європи - одне із найважливіших змагань для наших хлопців, адже вони вперше у своєму житті відстоювати честь своєї країни та рідного міста на міжнародній спортивній арені.

Спортсмени плідно готувалися до змагань: щоденні тренування, відпрацювання різних технічних дій як у стійці так і боротьбі, робота на боксерських мішках, тренажерний зал. Все – аби бути у відмінній формі.

Вже сьогодні ввечері наші спортсмени відправляються в дорогу. Бажаємо їм гідних результатів! Хлопці твердо налаштовані на перемогу, і вся громада у них вірить та підтримує. Маємо надію, що згодом наше місто поповниться Чемпіоном або призером Чемпіону Європи з Бойового самбо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь