Пошук

Вшановуємо пам'ять В.О.Сухомлинського (до 100 – річчя з дня народження українського педагога)

Дата: 28.09.2018 15:49
Кількість переглядів: 600

«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою, людина народжується, щоб залишити по собі слід вічний» (В.О.Сухомлинський).
28 вересня 2018 року виповнюється 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча В.О.Сухомлинського. Важко переоцінити педагогічну спадщину славетного гуманіста, практика XX століття. Його праця і творчий спадок поширені не лише в Україні, а й за її межами. Адже гуманістичні ідеї учителя – це ідеї майбутнього. Його внесок у життя та його твори залишаються назавжди: 48 монографій, понад 600 статей, 1500 оповідань і казок для дітей. Загальний тираж його книг становить близько 4 млн. екземплярів на різних мовах світу, видані 53- а мовами.
Уся освітянська спільнота у цей день вшановує пам'ять видатного корифея української педагогіки, гуманіста, знавця дитячих і учительських сердець, практика, який досконало володів засадничими ідеями ефективної організації навчально – виховного процесу. 27 вересня у закладах загальної середньої освіти Тульчинської міської ради проведено єдиний урок доброти «Людина починається з добра». Також пройшли виховні години, бібліотечні виставки, брейн – ринги, відкриті уроки, присвячені видатному педагогу. Василь Сухомлинський писав: «Що було найголовніше у моєму житті? Не роздумуючи , відповідаю : Любов до дітей». Ця теза має стати програмою для
вчительства і державотворення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь