Шановні працівники туристичної сфери та туристи! 

Дата: 27.09.2023 08:26
Кількість переглядів: 1585

Фото без опису

Тульчинська міська рада щиро вітає вас із  Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!
Це професійне свято для працівників туристичних компаній, туристичних центрів, керівників і персоналу готелів, музеїв, зелених садиб та інших туристичних об’єктів Тульчинщини. Це визначний день і для тих, хто любить мандри і весь вільний час подорожує Україною і країнами  світу. 

Туризм – сфера життя, яка втягує у свою орбіту мільйони людей, багато галузей економіки, сприяє міжнародним обмінам і людським контактам.

За останні роки, до початку повномасштабного вторгнення туризм став одним із швидко зростаючих і найбільш важливих секторів економіки. Туристична галузь Тульчинської громади розвивавалася і набула нових креативних форматів. Ми завжди раді приймати гостей і нам є що їм показати в нашому чудовому місті!

Тульчин відомий далеко за межами Вінниччини своїми пам’ятками архітектури, історії та культури, а Тульчинською міською радою підтримується розвиток нових культурних ініціатив та проєктів, що разом формує неповторну атмосферу міста. Тульчин стає охайнішим, зручнішим та привабливішим. І це, передусім, заслуга тульчинців,  представників різних професій. У велич стародавніх будівель та сучасних новобудов вкладено натхненну працю багатьох поколінь талановитих творців краси нашого міста.

Щиро бажаємо працівникам галузі туризму миру, здоров’я, втілення планів та проєктів, а туристам захоплюючих подій, незабутніх подорожей, яскравих емоцій і добрих людей на шляху!

З повагою, Тульчинський міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь