Турнір до Дня Незалежності

Дата: 03.09.2018 09:10
Кількість переглядів: 350

Фото без опису24 серпня 2018року в м. Тульчині на футбольному полі Тульчинської ДЮСШ пройшов турнір з малого футболу серед юнаків 2002 – 2003р.н.,  присвячений Дню Незалежності України. В турнірі прийняли участь 6 кращих дитячих команд з Тульчинської  ДЮСШ та ДЮСШ для дітей сиріт. До учасників турніру з привітальними словами звернулися начальник відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицан М.М., заступник начальника відділу освіти , молоді та спорту Тульчинської РДА Чепернатий С.В., директор Тульчинської ДЮСШ  ЧорнійА.І.  та директор ДЮСШ для дітей сиріт Юрківський В.М.                                                                                                                  

Команди були поділені на дві підгрупи  де грали по колу між собою. За результатами  цих ігор в грі за 3місце в турнірі зустрілися команди ДЮСШ-Поділля (смт. Кирнасівка) та ДЮСШ Шпиків. В рівній та напруженій грі переможця змогли виявити лише в серії після матчових  пенальті, де перемогли  гравці ДЮС Шпиків з рахунком 7:6 та завоювали бронзові медалі турніру. В фінальній грі зустрілися команди ДЮСШ Тульчин (юн.2002р.н. – тренери – Квасневський С.С., Мазур І.І.) та ДЮСШ Тульчин (юн.2003р.н. – тренер – Бєлік І.О.). Перемогли старші та більш досвідчені гравці 2002р.н. з рахунком 3:0

За рішенням  організаторів турніру кращими гравцями турніру було визнано: Браницького Владислава – кращим воротарем,  Стрільчука Владислава -  кращий захисник, Магдевича Владислава – кращий нападаючий, Поперечного Дмитра – кращий гравець турніру. Всі команди призери були нагороджені Кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів від організаторів турніру. Хочу подякувати всім небайдужим до дитячого спорту людям за допомогу в організації та проведені турніру: Митрицану М.М., Чепернатому С.В. Чорнію А.І., Юрківському В.М., бажаю всім вам а також учасникам турніру здоров’я, мирного неба  та всього найкращого!

 

Старший тренер відділення футболу                                   Квасневський С.С.

Тульчинської ДЮСШ

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь