Пошук

Жителів Тульчинської ОТГ запрошують взяти участь у всеукраїнському заході – «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак

Дата: 31.08.2018 15:38
Кількість переглядів: 405

З 20 по 23 вересня поточного року в урочищі Холодний Яр, що на Черкащині, відбудеться всеукраїнський захід – «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак, спрямована на вшанування героїв українського народу, які боролися за незалежність та територіальну цілісність держави.

Участь у заході є безкоштовною

Сутність змагань полягає у захисті свого прапора та отриманні прапора супротивника. Для цього всі учасники будуть поділені на 2 команди (сотні), кожна з яких матиме свій прапор  та боротиметься за нього протягом 4-х днів гри.

Особливістю гри є відтворення військового устрою команд, що є  аналогічним устрою гайдамаків часів Холодноярської республіки.

Захід присвячений пам’яті братів Чучупак, які в період національно-визвольних змагань 1918-1920 рр. були очільниками повстанського руху на території Холодного Яру.

До участі в Теренівці запрошуються всі охочі віком від 16 до 28 років.

Усі, хто бажає взяти участь у грі, можуть заповнити анкету до 9 вересня за посиланням: https://goo.gl/forms/1dXVuRSsHCalw1Hk2

Організатором заходу є Міністерство молоді та спорту України, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька та громадською організацією «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс».

Повідомляємо, що учасникам заходу забезпечується компенсація вартості проїзду в обидві сторони за умови здачі проїзних документів, а також футболкою з емблемою заходу та логотипами організаторів.

Детальна інформація про захід розміщена на офіційній сторінці у мережі «Фейсбук» за посиланням: https://www.facebook.com/terenivka.sich/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь