Нова українська школа – від старту до успіху

Дата: 30.08.2018 16:58
Кількість переглядів: 1263

Фото без описуФото без описуФото без опису29 серпня 2018 року в сесійній залі районної ради відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради на тему «Нова українська школа – від старту до успіху». Це перше зібрання колегії відділу у складі Тульчинської ОТГ. У розширеному засіданні колегії взяли участь: секретар міської ради - Оксана Трач, перший заступник міського голови - Іван Костюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади - Алла Поваляєва, заступник голови районної ради - Надія Григорьєва, заступник голови районної державної адміністрації – Володимир Глізнєцов, голова ради профспілок освітян Тульчинського району - Анастасія Морозенко, члени колегії, представники педагогічних колективів закладів освіти громади.

Начальник відділу освіти молоді та спорту Михайло Митрицан виступив з доповіддю «Підсумки роботи закладів освіти за 2017/2018 навчальний рік, основні завдання та перспективи роботи системи освіти у 2018/2019 навчальному році». У обговоренні доповіді взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи початкових класів Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 - Зоя Чеперната, директор ЗДО №5 м. Тульчин - Оксана Чеперната, які виступили з питаннями: «Реалізація концепції «Нова українська школа» в закладі загальної середньої освіти» та «Забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти: питання та шляхи вирішення».

З вітальним словом до всіх учасників зібрання звернулися присутні керівники Тульчинської міської ради,  районної ради та районної державної адміністрації.

На завершення роботи розширеного засідання колегії було прийнято відповідний проект рішення, де окреслено пріоритетні завдання з освітянської галузі щодо реалізації завдань Закону України «Про освіту», Концепції «Нової української школи».

Рішення колегії відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради від  29.08.2018 , протокол №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь