Пошук

З Днем державного прапора і Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2018 14:49
Кількість переглядів: 524

Шановні жителі Тульчинської об’єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю Вас з Днем державного прапора і Днем Незалежності України!

  Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України.

Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Нехай наша згуртованість спільна праця на благо громади та кожного її громадянина стане запорукою економічного зростання та духовно-культурного збагачення нашої Держави! Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України, з півночі до півдня!

Сьогодні ми переживаємо чи не найскладніший період за всю історію сучасної України, період агресії та посягань на незалежність нашої суверенної держави. Та я вірю в те, що наша сильна і мужня, духовно багата нація зможе встояти у цих випробуваннях і стане ще сильнішою та згуртованішою!

Щиро дякую всім мешканцям громади, які незважаючи на нелегкі часи, залишаються небайдужими до долі рідного міста та села. Саме завдяки вашим зусиллям твориться фундамент змін на майбутнє.

 

Від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших перемог в усіх  справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Докладаймо зусиль і снаги, аби наблизити період розквіту нашої держави. Творимо самі свою Україну та розбудовуймо нашу об’єднану територіальну громаду!

 

Зі святом Вас!

З повагою, в.о. міського голови Оксана Трач  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь