Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області інформує:

Дата: 10.08.2018 14:25
Кількість переглядів: 467

Фото без описуОдним із основних завдань, які поставлені перед органами Пенсійного фонду України, є підвищення якості обслуговування громадян. Виходячи з цього, Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області працює у напрямку удосконалення роботи по забезпеченню вільного доступу громадян до об’єктивної і своєчасної інформації стосовно пенсійного забезпечення, шляхом проведення зустрічей з жителями району.

Так 10 серпня 2018 року заступник начальника управління Алла Авраменко та заступник начальника фінансово-економічного відділу-заступник головного бухгалтера Наталя Афанащенко провели чергову зустріч для осіб, які отримують допомогу по безробіттю, в Тульчинському районному центру зайнятості.

Заступник начальника управління А.Авраменко звернула увагу присутніх на питання легалізації заробітної  плати, пояснивши залежність розміру пенсії від наявності страхового стажу, який в свою чергу залежить від сплати страхових внесків на застраховану особу. Також присутні дізнались про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового пенсійного страхування та ознайомились з можливостями та перевагами дистанційного отримання послуг завдяки електронному ресурсу Пенсійного фонду України веб – порталу , та інформування шляхом СМС - повідомленням.

Н.Афанащенко надала роз’яснення, щодо дотримання в роботі вимог законодавства про працю, зокрема, про неприпустимість використання найманої робочої сили без оформлення трудових відносин та нелегальної виплати заробітної плати.

При завершені зустрічі всі присутні отримали змістовні відповіді та інформаційні буклети.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь