Учні та вчителі шкіл Тульчинської міської ради вшанували пам'ять співачки Квітки Цісик

Дата: 13.04.2018 12:27
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

4 квітня 2018р. всесвітньовідомій американській співачці українського походження Квітці Цісик виповнилося б 65 років. Їй судилося бути однією з тих щасливих вибраних, котрі від якогось моменту уже не належать ані собі, ані родині, ані друзям. Вони, помножені на любов слухачів, стають справді понад часом. Вшанували пам'ять співачки учні та вчителі шкіл Тульчинської міської ради. Упродовж тижня, з 2.04. 2018 по 6.04. 2018 у закладах загальної середньої освіти міста пройшли заходи, присвячені 65 – річчю від дня народження Квітки Цісик. Учні, заступники з навчально – виховної роботи, учителі музичного мистецтва підготували та провели відкриті уроки, тематичні лінійки, радіо журнали, випустили шкільні газети, приурочені до ювілейної дати.

У Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. №2 пройшла радіо трансляція пісень Квітки Цісик з її україномовного альбому « Songs of Ukraine» ( «Пісні з України»). Учнями старших класів організована робота лекторських груп, які ознайомили школярів 5-6 х класів з життям та творчістю Квітки.

У НВК ЗШ І-ІІІст. – гімназії №3 м. Тульчина проведено радіомарафон: «Легендарна Квітка Цісик», підготовлена та продемонстрована презентація життя та творчості співачки, проведено тематичні уроки для учнів 1- 5-х класів «Квітка Цісик – перлина світової естради».

Школярі зацікавились творчістю співачки, пісні якої продовжують зігрівати серця та душі українців у всьому світі. Пісні Квітки Цісик – це її душа, котра через океани прагнула до історичної Батьківщини, її голос викликає бурю емоцій та пронизує до глибини. Її творчість вкотре доводить, наскільки багата наша культура і змушує гордитись словосполученням «Я – українець».

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь