ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ КОЛЕЗІ!!!

Дата: 26.03.2018 08:29
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

Тульчинська міська рада з глибоким сумом сповіщає, що перестало битися серце начальника фінансового управління Тульчинської міської ради Шевчука Сергія Валерійовича та висловлює глибокі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої непоправної втрати.

Сергій Валерійович народився у нашому рідному місті 31 січня 1970 року у сім’ї Валерія Івановича та Ульяни  Каленівни Шевчуків.  Успішно навчався у Загальноосвітній школі   № 2 м. Тульчина. Вищу освіту здобував у Вінницькому державному сільськогосподарському інституті. Служив у лавах Радянської Армії. З 1993 року працював у фінансовому відділі Тульчинської райдержадміністрації. Починаючи з жовтня місяця 1998 року по жовтень 2017 року  очолював даний підрозділ.  За роки своєї роботи неодноразово  відзначався грамотами та відзнаками керівництва.   У 2016 році  у обласному конкурсі кращих державних службовців здобув перемогу та отримав звання «Людина року». Починаючи з вересня минулого року очолював фінансове управління Тульчинської міської ради.

Разом із дружиною Світланою Василівною виховував двох синів Сергія та Артема. Своїм власним життєвим прикладом прищеплював їм найкращі людські риси.

            Пішов із життя чоловік, який своїми діями та вчинками був прикладом для працівників свого колективу та колег по роботі. Усе своє недовге життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.

            Світла пам'ять  про Сергія Валерійовича залишиться у серцях усіх тих, хто  його знав та поважав.

            Вічна пам'ять колезі!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь