Зробить внесок у розвиток свого міста чи села - задекларуйте доходи!

Дата: 26.03.2018 14:15
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

Декларування доходів передбачає подання певною категорією громадян декларації про майновий стан і доходи. До зобов’язаних з подання декларації належать ті, які минулого року отримали: спадщину, подарунки, доходи від продажу транспорту, квартир, будинків та іншого рухомого чи нерухомого майна або, якщо надавали їх в оренду, самозайняті особи - це орендарі ставків , паїв.  Також подати декларацію необхідно, якщо мало місце отримання іноземних доходів, доходів, отриманих від надання репетиторських послуг, фото-, відео зйомки, дохід від організації різних розважальних та святкових заходів та такі доходи, що не оподатковувались при виплаті.

 Отже, якщо у вас відбувалися у 2017 році щойно перелічені події необхідно до 1 травня звернутися до податкової інспекції за місцем проживання  з декларацією, у якій зазначити вид отриманого доходу та суму, з якої вирахувати податок до сплати в бюджет.

Окрім того, подати декларацію можуть громадяни, які мають право на так звану «податкову знижку» - це  відшкодування суми сплаченого податку з доходів, що оподатковувались, у разі здійснення громадянами у попередньому  році витрат коштів  на користь закладів освіти, процентів, сплачених за користування іпотечним житловим кредитом, сплати страхових платежів та пенсійних внесків, сплачених за договорами страхування життя та пенсійного забезпечення.

Не відкладайте заповнення і подання декларації на останній день!

Зауважте - надходження податку на доходи фізичних осіб від сплати задекларованих доходів є одним із джерел наповнення місцевих бюджетів. Тому, кожен із декларантів робить внесок у розвиток свого міста чи села, сприяє фінансуванню важливих соціальних програм, та, врешті-решт, це ознака поваги до співгромадян.

На декларантів ми чекаємо у Центрі обслуговування платників податків Немирівської об’єднаної податкової інспекції , де вам допоможуть скласти таку декларацію та обрахувати суму до сплати чи до повернення.

Свідоме декларування громадянами своїх доходів – це шлях до підвищення добробуту кожного. А тому , ми чекаємо на вас до 1 травня цього року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь