Пошук

Відбувся Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА

Дата: 17.02.2017 15:32
Кількість переглядів: 889

Наприкінці січня у м.Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів (1999-2000 р.н.). У змаганнях прийняли участь близько 100 спортсменів з 18 областей України. За результатами змагань була сформована збірна команда для участі у чемпіонаті світу серед юніорів, що відбудеться наприкінці лютого в Ярославлі (Росія).

Збірну нашої області представило 10 спортсменів, які представляли СК" Гепард" м.Тульчин та СК" Січ " м. Вінниця.

Турнір пройшов на досить високому рівні, що зазначили усі присутні на ньому. В загальному наші бійці здобули 4 нагороди (1 срібло та 3  бронзи). Срібну нагороду здобув Куцький Ігор ( СК «Січ» ) , бронзові нагороди Харченко Костянтин (СК «Гепард»), Журавський Владислав та Завера Ігор (СК «Січ»).

Керівництво Вінницької обласної федерації ММА висловлює щирі слова вдячності людям та підприємствам, які підтримали ідею та допомогли провести даний захід у Вінниці. Такими людьми є Василь Васильович Подолян ( ГО "Тульчинське земляцтво"), депутат Вінницької ОДА Ковальов Андрій та Володимир Околіта. Як завжди підримав наш захід директор філії Птахокомплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика» Гуров Олександр Валерійович, він та його підприємство завжди піклується про наш клуб, за що їм велика подяка. Також дякуємо тренерам які готували збірну, а саме Дишлавенко Ігор, Соляр Володимир та Коваль Віктор.

З такою командою та підтримкою наш вид спорту досить стане популярним у нашій області, і в майбутньому ми надіємось, що для бійців нашої області знайдеться місце на найвищих п’єдесталах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь