Пошук

ВІДРОДЖЕННЯ СЕЛА

Дата: 28.04.2017 14:29
Кількість переглядів: 739

Сьогодні ми спостерігаємо, як занепадають села України, як вони зникають із географічної карти нашої держави. Тому й не хочеться, щоб наше село стало одним з таких. Адже без відродження села не можливе й відродження України.

Наше мальовниче село Суворовське знаходиться в 5 км від районного центру Тульчин, тому це і спонукає мешканців села до покращення його інфраструктури.

За задумом ініціативної групи молоді Довгополої А., Дзярик В., Максимишеної К., Кондратюк К., Мукоїда Б., Гарнаги А., Веретковського Е , Коновала С., Марчак В., Радилецького Р., Щетини Д., Побережного Д., ІІІмалюх А., Кондратюк К., Мукоїда В. та жителів села у центрі Суворовського було встановлено сучасну автобусну зупинку.

Велике спасибі тим небайдужим жителям громади, які надали свою допомогу у виготовленні та встановленні даної зупинки: Луценкові М., Луценкові В., Палію В., Шусту П., Михалкові В., Мельнику О., Веретковському В., Комаровському В., Федоренку О., Федоренку В., Бабаню М.В., Мазуру А., Понамарьову С., Олексієву В., Мукоїду В., Дикому Т., Гнєдовій Л., Процепку В., Лимчуку С., Коржу Є.

Адже тільки спільними зусиллями та згуртованістю навколо ідеї відродження села можна досягти бажаних результатів. Ми хочемо разом творити новітню історію нашого села, разом будувати майбутнє. Нехай це ще зовсім маленька перемога, але результат небайдужих людей, на нашу думку, змінить наше з вами майбутнє і відродить село і Україну.

Ми впевнені, що спільна праця та відповідальність за долю рідного села забезпечать його відродження.

Голова молодіжної організації Мукоїд В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь