5 лютого  2018 року о 17 год. 15 хв. в приміщенні адміністративної будівлі по вул. Миколи Леонтовича 1 в залі засідань, відбудуться громадські слухання

Дата: 29.01.2018 14:19
Кількість переглядів: 1226

Фото без опису

Тульчинська міська рада повідомляє, що 5 лютого  2018 року о 17 год. 15 хв. в приміщенні адміністративної будівлі по вул. Миколи Леонтовича 1 в залі засідань, відбудуться громадські слухання.

 На обговорення виносяться такі питання:

1.  Розгляд Стратегічного плану розвитку Тульчинської об’єднаної територіальної громади до 2030 року.

2. Про визначення видів безоплатних  суспільно-корисних робіт та затвердження переліку підприємств на території Тульчинської міської ради(міста Тульчина,сіл Суворовське,селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль), на об’єктах яких засуджені відбувають покарання у виді громадських  робіт у 2018 році.

3. Про визначення видів безоплатних  суспільно-корисних робіт та затвердження переліку підприємств на території Тульчинської міської ради (міста Тульчина,сіл Суворовське,селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї,Ганнопіль) на об’єктах яких притягнуті до адміністративної відповідальності відбувають стягнення у виді громадських робіт та трудового використання осіб, підданих адміністративному арешту у 2018 році.

4. Про   порядок   організації  та  проведення  громадських   робіт на території Тульчинської міської ради (міста Тульчина,сіл Суворовське, селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль) у  2018 році.

5. Про погодження тарифу на послуги з  перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті №1 загальногокористування у м.Тульчині «Газове господарство – Плодоконсервний завод».

    На громадські слухання запрошуються мешканці Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, керівники підприємств, установ, організацій, діяльність яких пов’язана з питаннями, що обговорюються, голови вуличних та будинкових комітетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь