День людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2017 11:57
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе,  залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю Тульчинський центр соціально- психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Промінь надії» відвідали  Поваляєва  Алла Анатоліївна,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів   Тульчинської міської ради, Рильська Наталія Генріхівна,  методист закладів позашкільної освіти   відділу освіти , молоді та спорту Тульчинської міської ради,  Бабенко Оксана Василівна,  директор Тульчинського Будинку дітей та юнацтва  та вихованці цього закладу.

Під час зустрічі  усі діти реабілітаційного центру  отримали солодощі  , а також   із задоволенням  прослухали  виступ  вихованців Зразкового вокального ансамблю  «Домісолька»( керівник Вікторія Сліденко) та переглянули  танцювальні композиції Зразкового ансамблю бального танцю «Елегія»( керівник Світлана Білик). 

Юні глядачі    отримали   м’які іграшки , зібрані  учнями загальноосвітніх шкіл Тульчинської громади у рамках акції « Іграшка для друга» , яка відбулася  з ініціативи  активу дитячої громадської організації «Лідер». 

Вихованці  Тульчинського Будинку дітей та юнацтва  висловили  свою  щиру любов  до  дітей з особливими освітніми потребами, підтримали їх і  побажали   добра,  терпіння і любові.

Вихованці Тульчинського Будинку дітей та юнацтва пообіцяли  незабаром  знову  завітати до Тульчинського  центру  «Промінь надії» .

Адже такі зустрічі необхідні усім  нам щоби формувати  у  дітей любов і повагу,   виховувати чуйність, співчуття та гуманне ставлення до  усіх людей  . 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь