До відома жителів Тульчинської ОТГ

Дата: 03.03.2018 11:34
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Всесвітній фонд природи (WWF) звертається до Вас з метою підтримки та сприяння щодо проведення кампанії Година Землі 2018 року, у Тульчинській об’єднаній територіальній громаді.

У суботу, 24 березня 2018 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Акцію підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналась до всесвітньої кампанії у 2009 році.

У 2017 році Година Землі перетворилась у найбільший у світі природоохоронний рух – приєдналися більше 7 000 міст у 187 країнах по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Парижу, Гонк-Конгу, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Кривий Ріг та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

Всесвітній фонд природи просить приєднатися до нашої кампанії, яка обіцяє бути найбільш глобальною подією, що була будь-коли організована. Зокрема, для цього необхідно:

  • Активно брати учась у Годині Землі, наприклад, через вимкнення у місті освітлення та приладів, що не є суттєво важливими, особливо, за можливості, вимкнення світла на видатних пам’ятниках та будівлях, що є символами міста; організувати природоохоронні заходи, присвячені Годині Землі;
  • Активно пропагувати Годину Землі власним прикладом
  • Зафіксувати участь в кампанії (фото та відео видатних споруд до та після вимкнення світла, природоохоронні заходи тощо;

З повагою, 

міський голова                          Весняний В. М. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь