На тульчинщині відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби

Дата: 27.06.2017 11:02
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

У вітальній промові керівник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ висловив подяку всім державним службовцям, які з повною віддачею працювали та працюють на користь розвитку  тульчинщини. " Державна служба –  специфічна діяльність. Це робота не на державу, а на громадян цієї держави.

Це непроста задача, що  спрямовується на соціально-економічний розвиток регіону  та покращення рівня життя людей. Впевнений, що без тісної співпраці органів місцевого самоврядування та фіскальної служби  не буде стабільного розвитку регіону  та країни в цілому. "– такими словами начальник районної фіскальної служби Віталій Чуба розпочав урочистості з нагоди  професійного свята.

Особливо відзначив роботу працівників центру обслуговування платників. Статистика послуг та результати анкетування свідчить про високу інтенсивність роботи  Центру обслуговування платників.  Якщо взяти до уваги, що фахівці територіального  органу ДФС, окрім адмінпослуг, надають практичну допомогу в заповненні і поданні звітності, консультують з питань застосування норм податкового законодавства, то навантаження на кожного працівника ЦОП досить серйозне.  Кожен громадянин, підприємець, бухгалтер чи представник фінансової служби підприємства,  може отримати необхідні послуги на належному рівні.

Крім того, в стінах податкової служби протягом півріччя  2017 року проведено 8 зустрічей керівників та фахівців ДФС із представниками інститутів громадянського суспільства та бізнес-спільноти. Для вчасного та якісного інформування платників про зміни законодавства організовано та проведено 10 семінарів, в яких взяли участь понад 500 платників податків, проведено 6 сеансів «гарячої» телефонної лінії. За вказаний період в засобах масової інформації  було розміщено понад 70 матеріалів з питань застосування норм податкового законодавства та єдиного внеску.

«Ми і надалі працюватимемо в оперативному режимі для платників податків та в режимі відкритості та конструктивного діалогу з представниками бізнесу та громадськості, щоб спільно формувати позитивний імідж фіскальної служби у суспільстві», – наголосив очільник Тульчинського відділення Віталій Чуба.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь