Проведення двомісячника по озелененню та благоустрою міста

Дата: 17.03.2017 10:35
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

Шановні жителі Тульчинської об’єднаної територіальної громади!   На виконання рішення виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 10 березня 2017 року №12 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки територій Тульчинської міської об’єднаної  територіальної громади»  оголошується початок акції з 10 березня 2017 року по 10 травня 2017 року. 

      Проведення  двомісячника по озелененню та благоустрою міста є обов’язковим для виконання всіма підприємствами, організаціями і установами, власниками індивідуальних будинків, з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень на території громади, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об¢єктів масового перебування та відпочинку населення, індивідуальних та багатоквартирних житлових будинків, пам¢ятників, обелісків, кладовищ, приведення в належний санітарний стан узбіччя автодоріг, кюветів, прибережних смуг і русел річок.

      В рамках акції  підприємствами, організаціями, установами  проводити санітарні дні починаючи з 10 березня 2017 року й надалі щотижня.

       Також в рамках акції повинні відбутись суботники до "Дня довкілля" 08 квітня 2017 року та санітарний день по очистці міста 13 квітня 2017р. - "Чистий четвер" до Великодня.

       Хід проведення акції буде контролюватись виконавчим комітетом міської ради щотижнево та результати проведення акції будуть розглянуті у розрізі кожного окремо взятого підприємства, організації, установи та оприлюднені у засобах масової інформації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь