8 травня – День пам’яті та примирення 9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 05.05.2017 10:21
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Шановні жителі Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади! Минуло понад сім десятиліть відтоді, коли завдяки героїчному подвигу мільйонів наших співвітчизників було здобуто найвеличнішу перемогу в світовій історії - перемогу над нацизмом.

Вшановуючи гідний подвиг Українського народу в боротьбі з нацизмом та значний внесок нашого народу в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, ми щороку 8 травня згадуємо усіх тих, чия військова  відвага, солдатська доблесть і патріотизм навіки стали взірцем для кожного з нас та  прийдешніх поколінь.

Щороку, 9 травня у День перемоги, ми віддаємо данину пам’яті фронтовикам, котрі пожертвували власним життям заради мирного майбутнього, вшановуємо трудовий і життєвий подвиг усіх борців з нацизмом.  Саме  їх мужність та сила духу з дня і вдень наближали перемогу над нацизмом.  

Як нація, котра поважає і дотримується європейських традицій пам’яті і примирення, українці завжди поважатимуть борців проти нацизму, пам’ятатимуть загиблих воїнів, жертв війни, нацистський переслідувань і воєнних злочинів, шануватимуть учасників українського визвольного руху тих років.   

Бажаю мирного неба, гідного життя, наснаги та оптимізму на довгі роки усім тим, хто пройшов палаючими стежками війни. Пам’ятаємо тих,  хто віддав і віддає життя за наше сьогодення і майбутнє, бо сьогодні наші захисники Вітчизни – гідні подвигу переможців нацизму.

                       

                       З повагою, 

                       міський голова                              Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь