Шановна Тульчинська громадо, дорогі земляки та гості міста!

Дата: 14.09.2017 09:42
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 410-ї річниці міста Тульчина! За гарною традицією, у третій тиждень вересня ми відзначаємо День нашого міста. У цей день кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий наш Тульчин. Його святкує кожен, хто вважає місто своєю рідною домівкою:  хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди.

Кажучи про Тульчин, ми розуміємо, що за цим словом стоїть одна з перлин духовної скарбниці нашої Батьківщини – історико-культурний центр Поділля. Ми пишаємося історичним минулим нашого міста та краю, яке оспівано поетами, письменниками, митцями.

Найбільша гордість нашого міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки вашим рукам,  помислам, науковим досягненням твориться унікальна спадщина міста, його історія. Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, дорогі тульчинці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста.

Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю, проявлений героїзм мужніх захисників територіальної цілісності України. Висловлюю слова глибокої вдячності за виконання будь-якої корисної справи. Ідіть завжди вперед – до нових вершин та звершень.

Від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу дякую всім мешканцям громади, землякам, які небайдужі до долі рідного краю, та щиро бажаю вам міцного здоров’я, миру, родинного щастя, благополуччя. Бажаю вам Божого благословення та нових звершень. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед жителів нашої громади.

З Днем народження, рідне місто!

З повагою,

Міський голова                                         Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь