Чемпіонат області з футзалу серед аматорів

Дата: 09.03.2017 09:12
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

   25 лютого, у СК «Колос» фінішував чемпіонат області з футзалу серед аматорів. На фінальному етапі змагалися шість команд. Їх відбирали серед 24 учасників протягом місяця у попередніх змаганнях. Ігри викликали інтерес у вболівальників, яких зібралося близько двох сотень.

– Спостерігати за фінальними матчами дуже цікаво. Адже конкуренція і напруга в них надзвичайно великі, – прокоментував ветеран вінницького футболу Анатолій Веретинський, призер Кубка Європи серед залізничників.

   Вінницький «Енергетик» у групі розгромив ФК «Володимир» (Тиврів) – 8:0 і «Дністер» (Серебрія, Могилів-Подільський район) – 7:1. Тим часом визначився інший фіналіст – «Тирас» (Ямпіль). Він переграв у групі «Ниву» (Тростянець) – 5:2 і «Патріот» (Тульчин) – 6:2.Патріот у групі виграв у Тростянця 8:2.  У матчі за бронзу ФК «Володимир» здолав тульчинців – 3:1.

   ФК « Патріот» м. Тульчин висловлює свою вдячність за підтримку Подоляну Василю Васильовичу, Трачу Миколаю Миколайовичу, Терляковському Василю Васильовичу, Щербу Науму Наумовичу, Коцюрубі Олександру. 

   Також гравці та вболівальники висловлюють свою вдячність Голові Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади  Весняному Валерію Михайловичу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь