14-15 березня – 76-а річниця визволення Тульчинщини від нацистських загарбників у Другій світовій війні 1939-1945 рр.

Дата: 14.03.2020 09:00
Кількість переглядів: 1226

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

14 березня 2020 року з нагоди 76-ї річниці визволення Тульчинщини від нацистських загарбників у роки Другої світової війни міський голова Валерій Весняний, перший заступник міського голови Іван Костюк,
заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Алла Поваляєва, керуюча справами виконавчого комітету Леся Косенкл та начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Катерина Третьякова поклали квіти до пам'ятних місць.
13 березня працівники міської ради відвідали ветеранів війни за місцем проживання, вручили нецільову матеріальну допомогу та квіти.

Шановні ветерани, дорогі наші визволителі!

Від імені міської ради сердечно вітаємо всіх жителів громади з славною, вагомою, історичною датою - 76-ою річницею визволення Тульчинщини від нацистських загарбників!

З великою вдячністю і любов’ю ми схиляємо голови перед дорогими, мужніми нашими сучасниками – ветеранами, які героїчно пройшли нелегкими фронтовими шляхами найжахливішої у 20 столітті війни і в березні 1944 року принесли на багатостраждальну землю Поділля жаданий мир і звільнення від окупантів. Народна пам’ять про героїчне минуле нашого краю – це невичерпне джерело громадянської гордості, тверда запорука патріотичного виховання молодого покоління, історичний і духовний скарб народу України.

Шановні ветерани! Ви – наша гордість і слава. Велич і значимість вашого подвигу, яким захоплювався весь світ, непідвладний часові, а державні органи виконавчої влади і місцевого самоврядування будуть і надалі робити все можливе, щоб ви не були обділені турботою і увагою.

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, усім тим, хто боронив нашу землю від жорстокого ворога-окупанта. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну і рідне місто з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Зичимо міцного здоров’я, щастя і довголіття, добробуту і злагоди, мирного блакитного неба над щедрими ланами Тульчинщини. Зі святом, дорогі друзі! Слава визволителям Вітчизни! 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь