Конкурс!!!

Дата: 25.05.2017 08:56
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

Виконавчий комітет Тульчинської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку. 1.Організатор конкурсу:  Виконавчий комітет Тульчинської міської ради.  23600 Вінницька обл., м. Тульчин, вул. М. Леонтовича буд.1

 2. Інформація про осіб, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу:

Мельник О.А. - начальник відділу містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, стратегічного планування і інвестиційного розвитку.  тел. (04335) 2-28-99;

Бояр В.В. - провідний спеціаліст з питань комунального майна тел. (04335) 6-44-10

  1. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

Ціна на обслуговування 1 кв. м об’єкта конкурсу

Розраховується як від-ношення найнижчого запропонованого значення за критерієм «Ціна» до поточного значення за критерієм «Ціна»

Бали за розрахунком

 50

Рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою

Наявність власної бази

 15

Частково орендована

 10

Уся орендована

 5

Наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців)

Усі працівники штатні

 15

Частково за трудовими договорами

 10

Усі за трудовими договорами

 5

Фінансова спроможність учасника конкурсу

Відсутність заборгованості за кредитами

 10

Наявність заборгованості за кредитами

 5

Наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

Наявність досвіду роботи

 10

Відсутність досвіду роботи

 5

   У разі якщо об’єкт конкурсу складається з групи будинків, оцінювання конкурсних пропозицій за критерієм «ціна послуги» здійснюється шляхом додавання балів, визначених окремо за кожним багатоквартирним будинком. При цьому максимальна кількість балів під час оцінювання за кожним будинком не повинна перевищувати 50 балів.

4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії, яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання:

         Перелік документів оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання:

            Для участі у конкурсі його учасники подають заяву за формою у якій зазначають:
         - фізичні особи підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта)?
        - юридичні особи –  повне найменування, код за ЄДРПОУ та оригінали або завірені належним чином копії документів, передбачених конкурсною документацією.
         - статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до закону) суб'єкта

свідоцтво про реєстрацію суб’єкта господарювання;
        - витяг з ЄДРПОУ, що підтверджує право на здійснення економічної діяльності в сфері управління  нерухомим  майном за винагороду або на основі контракту;

        - інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).
          Документи подаються в оригіналі або в належним чином засвідчених копіях.

 

Вимоги до конкурсних пропозицій

Учасник конкурсу на виконання вимоги організатора конкурсу надає таку інформацію

Ціна послуги, що включає відповідно до статті 12 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»,  зокрема, витрати на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирному будинку та його прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 кв. м загальної  площі об’єкта конкурсу

Розгорнутий розрахунок на кожний будинок об’єкта конкурсу, з урахуванням переліку складових послуги з управління багатоквартирним будинком, відповідно до конкурсної пропозиції
 

 

Рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою

1. Оригінал довідки за формою (додаток 3 ) на бланку підприємства, за підписом керівника та скріплений печаткою учасника конкурсу (у разі наявності), в якій учасник зазначає інформацію про матеріально-технічну базу та обладнання, що буде використано під час надання послуги.

 2. Копії технічних паспортів на транспортні засоби, засвідчені в установленому порядку;

Наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців)

Оригінал довідки за формою (додаток 4 ) на бланку підприємства, за підписом керівника та скріплений печаткою учасника (у разі наявності), де учасник зазначає інформацію про працівників, які братимуть участь у наданні послуг. У цій довідці також зазначаються як працівники робітничого класу, так і  працівники інженерно-технічного складу (у разі наявності)

Фінансова спроможність учасника конкурсу

  1. лист, підписаний керівником учасника та скріплений печаткою, про відсутність(наявність) заборгованості за кредитами.
  2.        2. інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію) або лист, підписаний керівником учасника та скріплений печаткою, в якому гарантується відсутність порушених справ;
  3.       3.     довідка з податкової інспекції про відсутність (наявність) заборгованості по   обов’язкових платежах у бюджет, дійсна на час подання;
          4. довідка з пенсійного фонду про відсутність (наявність) заборгованості по платежах у фонд дійсна на час подання;
          5. копія балансового звіту за останній звітний період;
     

Наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

Копії договорів з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства (не менше двох)

 

        Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта окремо. У разі, якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок ціни учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок . Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата і час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

 Учасники конкурсу мають право подати також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

5. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу за адресою: Вінницька область, м. Тульчин, вул. М.Леонтовича,1

 Кінцевий строк подачі документів:  до 17.00. год. 23.06.2017 р. (Кінцевий  строк подання конкурсних пропозицій не може бути менший ніж 30 календарних днів з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу.)

6. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями. Місце:  Вінницька область, м. Тульчин,  вул. М.Леонтовича, 1 каб. № 101;

Дата: 26. 06. 2017р.

Час: 14.00. год. за Києвським часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь