Шановні працівники освіти!

Дата: 04.10.2020 08:54
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

Від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти!

Золотої осінньої пори вся Україна відзначає свято Вчителя. У цей сповнений квітів, посмішок, теплих вітальних слів кожен з нас згадує свою рідну школу, свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Ми схиляємо голови перед мудрістю українського освітянина – учителя, вченого, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашої держави. Учитель – це покликання і важка щоденна праця.

Шановні освітяни! Наше суспільство довірило Вам свій найцінніший скарб – дітей та молодь. У Ваших руках і доля кожної особистості, і доля держави. Від Вашої праці у значній мірі залежить не лише рівень освіченості нашого суспільства, але й те, які духовні та культурні цінності будуть успадковані майбутніми поколіннями.

Учитель сьогодні – ключова фігура оновлення української національної школи, носій духовності, людина, яка засіває у чистих дитячих і юнацьких душах зерна добра і справедливості.

Переконані, що, незважаючи на об’єктивні труднощі сьогодення, спираючись на кращі традиції, ви продовжите непросту справу навчання і виховання молодого покоління, його духовного, національного розвитку і збагачення. Низько вклоняємося Вашому працелюбству, терпінню, самовідданості, шляхетності помислів і дій, вмінню любити дітей, віддавати їм вогонь серця і доброї людської душі. Ми віримо у Ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку зробимо все можливе,  щоб поліпшувалися умови праці педагогів і навчання учнів, вихованців, бо збудувати міцну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.

Прийміть, шановні освітяни, побажання міцного здоров’я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток. У душах – тепло і щедрість, творчість і наснага.

Нехай буде щедрою на ужинок виплекана багатьма поколіннями українська освітянська нива.

Миру і злагоди усім вашим родинам!

З повагою, міський голова

Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь