Пошук

Спільна громада - спільна праця

Дата: 04.05.2017 08:37
Кількість переглядів: 1096

Нині Тульчин і Тиманівка входять до однієї об’єднаної територіальної громади. Так сталося, що в період виборів ніхто з тиманівчан до міської ради не потрапив, обов’язок представляти інтереси мешканців села взяли на себе депутати, які були першими у списку своїх політсил - Геннадій Попівкер (Радикальна партія Олега Ляшка) та Віталій Процепко (БПП “Солідарність”).

Обидва депутати переконані, що майбутнє місцевих громад саме за територіальними обєднаннями. Але щоб перспектива стала реальністю, необхідно працювати в тому числі і в питаннях самоорганізації населення, підтримки громадської активності та ініціативи.

На початку квітня депутати знову зустрілися з виборцями, сільськими активістами, провели збори по вулицях, на яких люди обрали “сільських квартальних” - здебільшого ними стали колишні депутати сільської ради, яким не байдужа доля і обєднаної громади, і рідної Тиманівки.

В розмові зясувалося, що ще рік тому тиманівчани вирішили облаштувати в центрі села парк, але встигли лише впорядкувати територію. Нині цю гарну справу  вирішили довести до завершення.

На пропозицію Г. Попівкера та В. Процепко надати посадковий матеріал відгукнувся директор ДП “Тульчинський райагроліс” Михайло Підгорний. За що йому щира вдячність від тиманівчан.

11 квітня в центрі села закипіла робота, прийшли, як кажуть, і старі, й малі. Завдяки їх старанням швидко зявився молоденький парк з рівними рядами найрізноманітніших дерев - сосни, берези, червоного дуба, абрикоси, черешні, шовковиці, горіха.

Молоді деревця стали своєрідним символом обєднаної територіальної громади. Це лише перший крок до співпраці. Як зауважив депутат Віталій Процепко: ”Найбільше тиманівчани переймаються двома питаннями -  вкрай аварійним станом дороги на Вапнярку та ситуацією  з місцевим дитячим садочком, який потребує зміцнення матеріально-технічної бази, реконструкції, а, можливо, й переходу у нове приміщення. Над цим ми і будемо працювати разом з громадою села.”



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь