З метою відзначення  на Тульчинщині Дня  Соборності України 19 січня 2018 року, під керівництвом заступника Тульчинської райдержадміністрації В.М. Глізнєцова та заступника міського голови з питань виконавчих органів ради А.А. Поваляєвої відбулося зас

Дата: 20.01.2018 18:28
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

З метою відзначення  на Тульчинщині Дня  Соборності України, з нагоди 99-ї річниці проголошення Акта (2019) Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки і 100-та річчя прийняття четвертого Універсалу Української Центральної Ради (1918),  який проголошував Українську Народну Республіку «самостійною», ні від кого незалежною, вільною суверенною державою українського народу»,  19 січня 2018 року, під керівництвом заступника Тульчинської райдержадміністрації В.М. Глізнєцова та заступника міського голови з питань виконавчих органів ради А.А. Поваляєвої відбулося засідання організаційного комітету. У засіданні взяли участь:  начальники організаційних відділів Тульчинської міської ради та райдержадміністрації – І.М.Боб, В.В.Плаксій, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради К.В.Третьякова, завідуючий сектором внутрішньої політики та зв’язків та ЗМІ Ю.М. Хмелевський, директор районного Будинку культури Н.В. Пашкевич, директор районної бібліотеки В.С. Вігуржинська, соціальний педагог С.П. Боєва.

Керівники району та Тульчинської ОТГ зазначили, що концепція відзначення у 2018 році Дня Соборності України і Дня пам’яті Героїв  Крут має акцентуватися на важливій історичній місії вищезазначених подій, знаменних дат, проекції тогочасних подій та історичних героїв на сьогодення. Також заходи з відзначення Дня Соборності мають передбачати як історико-патріотичну складову, так і ушанування пам’яті героїв Небесної сотні.

У ході обговорення організаційних моментів було окреслено ряд питань з метою підготовки та відзначення знакових подій історії державотворення.

Відзначення Дня Соборності України та 99-ї річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки – обов’язок кожного громадянина берегти світлу пам’ять незліченних жертв, принесених українським народом на благо незалежності, соборності та державності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь