Оголошення

13 Лютого, 2024 р., 17:34
Засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
05 Лютого, 2024 р., 15:54
Повне найменування суб’єкта господарювання: Комунальне некомерційне підприємство «Тульчинський обласний будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної ради» Скорочене найменування суб’єкта господарювання: КНП «Тульчинський обласний будинок дитини ВОР»
05 Лютого, 2024 р., 13:29
6 лютого 2024 року о 14-00 годині у сесійній залі будинку рад у м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича,1 (у випадку повітряної тривоги у Пункті Незламності за адресою: м.Тульчин, вул.Миколи Леонтовича,112) відбудеться 59 (позачергова) сесія Тульчинської міської ради 8 скликання!!!
26 Січня, 2024 р., 08:24
Відповідно до рішення 52 сесії 8 скликання Тульчинської міської ради від 20 вересня 2023 року №2523 «Про проведення відкритого конкурсу на кращу проєктну пропозицію Алеї Нескорених та пам’ятного знаку загиблим Захисникам у Тульчинській міській територіальній громаді», Тульчинська міська рада оголошує відкритий конкурс на кращу проєктну пропозицію Алеї Нескорених та пам’ятного знаку загиблим Захисникам у Тульчинській міській територіальній громаді, який планується встановити в місті Тульчин (кладовище). Замовник Конкурсу – Тульчинська міська рада, Організатор – КП «Благоустрій»Тульчинської міської ради. До участі в Конкурсі запрошуються архітектори, художники, скульптори, дизайнери, творчі колективи, школярі, аматори, жителі територіальної громади та інші зацікавлені особи. Учасниками Конкурсу не можуть бути члени журі, секретар Конкурсу.
08 Січня, 2024 р., 16:00
Засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
19 Грудня, 2023 р., 10:08
29 грудня 2023 року о 10-00 годині у сесійній залі будинку рад у м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича,1 (у випадку повітряної тривоги у Пункті Незламності за адресою: м.Тульчин, вул.Миколи Леонтовича,112) відбудеться 58 сесія Тульчинської міської ради 8 скликання!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь