Оголошення

27 Серпня, 2021 р., 08:15
1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території для будівництва дільниці з виробництва органічних добрив на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту) Вінницької області. 2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Тульчинська міська рада. 3. Передбачувана процедура громадського обговорення: а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва дільниці з виробництва органічних добрив на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту) Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення на сайті Тульчинської міської територіальної громади (http://tulchynska.gromada.org.ua/feedback/) та триватиме 15 днів. б) Зауваження і пропозиції подаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника надаються протягом 15 днів з дня оприлюднення. в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Управління житлово – комунального господарства, благоустрою, комунальної  власності та містобудування і архітектури Тульчинської міської ради; відповідальна особа - Начальник управління: Волк Олександр Володимирович; поштова адреса: пров. Брацлавський 6, м. Тульчин, Тульчинський район, Вінницька область,поштовий індекс 23600, e-mail: 22603@ukr.net
26 Серпня, 2021 р., 12:28
29 серпня 2021 року в 11.00 на Тульчинському міському стадіоні «Колос» (м. Тульчин вул. Трембецького 2а) до «Дня пам’яті», з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу громадян, відбудеться патріотичний забіг в пам'ять воїнів «Шаную воїнів, біжу за воїна України».
25 Серпня, 2021 р., 16:19
ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТУЛЬЧИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» ТУЛЬЧИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
18 Серпня, 2021 р., 17:19
Виконавчий комітет Тульчинської міської ради повідомляє, що в м.Тульчин буде обмежено проїзд:
18 Серпня, 2021 р., 09:26
Щорічно, 29 серпня, в країні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день – данина пам’яті за нашими славними синами, які в різні часи, а особливо – в період російської агресії на сході України, поклали свої життя за нашу свободу і мирне співіснування.
12 Серпня, 2021 р., 15:27
Спеціальність  281 «Публічне управління та адміністрування (за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби)
09 Серпня, 2021 р., 14:40
19 серпня 2021 року о 10.00 год в приміщенні будинку рад по вул. Миколи Леонтовича 1, відбудеться засідання 16-ої  сесії Тульчинської міської ради 8 - ого скликання!!!
06 Серпня, 2021 р., 16:11
Відділ Центр надання адміністративних послуг Тульчинської міської ради повідомляє , що з 01 червня 2021 року заяви на отримання адміністративних послуг:  
06 Серпня, 2021 р., 14:53
Підвищено виплати пенсіонерам МВС і Збройних сил України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь