Пошук

Оголошення

25 Жовтня, 2021 р., 16:17
ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», звертає увагу споживачів, що Уряд змінив правила призначення субсидій (Постанова КМУ №505 від 19.05.2021 р).
22 Жовтня, 2021 р., 12:48
Ви можете вплинути на місцеву бюджетну політику. Все що вам необхідно для цього, надати свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році.
22 Жовтня, 2021 р., 08:48
Тульчинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника комунального підприємства «Благоустрій» Тульчинської міської ради.
21 Жовтня, 2021 р., 14:59
АТ «Вінницягаз» нагадує: найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить Ваша безпека, життя та здоров`я! Чадний газ не має ні запаху, ні кольору, ні смаку, надзвичайно отруйний, смертельно небезпечний.
11 Жовтня, 2021 р., 16:31
Відповідно до рішення виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 17 вересня 2021 року № 338 «Про затвердження Порядку поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади», 8 жовтня 2021 року проведено відкритий конкурс на визначення аптечної установи та стоматологічного закладу, що здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
04 Жовтня, 2021 р., 14:30
1. Повна назва документа державного планування: «Детальний  план території для будівництва  дільниці  з виробництва органічних добрив на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту) Вінницької області», розроблено відповідно до розпорядження Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області № 83 від 04 червня 2021 р. В звіті про стратегічну екологічну оцінку «Детального плану території для будівництва  дільниці  з виробництва органічних добрив на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту) Вінницької області» проведена   оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території   на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).
01 Жовтня, 2021 р., 08:48
Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» доводить до відома, що у зв’язку з виконанням робіт по реконструкції системи газопостачання, підготовці до опалювального сезону, проведенню технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання, буде тимчасово припинена подача газу з 09 години 5 жовтня 2021 року до завершення робіт у м.Тульчині, а саме: - м.Тульчин, вулиця Свидницького, пров. Свидницьокого, вул.Леонтовича, вул.Лермонтова, вул.Визволення 5,9,13,15.
30 Вересня, 2021 р., 11:42
Тульчинська міська рада повідомляє, що на жовтень місяць 2021 року відновлюються транспортні послуги по пільговому перевезенню окремих категорій громадян по міському маршруту с.Мазурівка (Тульчин) – с. Нестерварка, Тульчин АС – с.Ганнополь. Для отримання талонів особи, що мають право на пільгове перевезення згідно з чинним законодавством, особисто звертаються до уповноважених осіб старостинського округу за місцем реєстрації та надають документи, які підтверджує місце реєстрації та документ, що посвідчує право на пільги.
24 Вересня, 2021 р., 15:42
Управління соціального захисту населення Тульчинської міської ради, з метою забезпечення реалізації Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», з 24 вересня по 4 жовтня 2021 року проводить відкритий конкурс із визначення аптечної установи та стоматологічного закладу, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь