Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради

29 Січня, 2020 р., 08:09
Жителі та колектив відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КУ «Тульчинський територіальний центр» висловлюють велику вдячність за святкову концертну програму та набори солодощів з нагоди Старого Нового року учням та педагогам навчально- виховного комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3-гімназії ім.О.С.Пушкіна м.Тульчина (директор Швець В.І.) та Тульчинській релігійній громаді адвентистів сьомого дня (пастор Артемчук О. М.), за колядки та щедрівки прихожанам Тиманівської церкви Ікони Казанської Божої Матері, учням та педагогам Тульчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (директор Плотицький М.А.) за тематичний концерт до Дня соборності України, виготовлені учнями паперові голуби, малюнки та великі пакунки солодощів. 
05 Грудня, 2019 р., 14:44
3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими можливостями, що потребують захисту та підтримки. З нагоди цього дня КУ «Тульчинський територіальний центр» провела низку заходів.
29 Листопада, 2019 р., 08:14
Вже триває опалювальний  сезон. А пічне опалення завжди створювало і створює чимало проблем населенню, особливо одиноким людям похилого віку та особам з інвалідністю.
22 Жовтня, 2019 р., 16:58
 З метою запровадження інноваційного підходу надання соціальних послуг та покращення соціального обслуговування  осіб похилого віку, на базі КУ «Тульчинський територіальний центр» в січні 2019 р. створена та працює мультидисциплінарна команда для надання комплексу соціальних послуг особам похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні територіального центру, залежно від їх індивідуальних потреб.
21 Жовтня, 2019 р., 16:24
При відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги комунальної установи «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Тульчинською міською радою створено соціально-транспортну службу для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади. В липні цього року Тульчинська міська об’єднана територіальна громада отримала від Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики України спеціально обладнаний автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, з метою створення сприятливих умов для їх безкоштовного та безперешкодного пересування.
10 Жовтня, 2019 р., 12:08
1 жовтня  відзначають  Міжнародний  День  людей похилого  віку та Дня ветерана. День літньої людини, це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Щасливі ті люди, яких вшановує родина. Але так складається в житті деяких людей, що залежно від різних складних обставин свого життя, вони залишилися один на один зі своєю старістю і зустрічають свою старість в закладах сфери соціального захисту. І вшановують їх соціальні працівники, представники влади та благодійники.
20 Вересня, 2019 р., 16:29
Комунальна установа «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Тульчинської ОТГ створена за рішенням 22 сесії Тульчинської міської ради 7 скликання від 27.03.2018 року №846, зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб 05.05.2018р., здійснює свою діяльність згідно з Положенням про комунальну установу «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соцiальних послуг)», затвердженим рішенням 22 сесії Тульчинської міської ради 7 скликання від 27.03.2018 року №846. Директор комунальної установи Рупіна Любов Семенівна.
19 Вересня, 2019 р., 16:36
У наш нелегкий час, коли людей, які потребують турботи і матеріальної допомоги стає все більше і більше, важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми як свої, а ще надати матеріальну допомогу. І як чудово, що такі люди є! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь