Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради

20 Травня, 2021 р., 15:14
Щорічно 15 травня міжнародна спільнота відзначає, з 1994 року, Міжнародний день сім’ї у системі Організації Об’єднаних Націй. Запровадження свята є проявом турботи про сім’ю,значення і роль її у формуванні державних, духовних, моральних, культурних цінностей особистості, громадянина і Людини.
17 Травня, 2021 р., 08:36
За все що маю, Мамо дякую тобі ! За все що маю і що буду мати …Хай стежка проляже в трояндах, яку Ти в житті прокладеш. Матусю хай буде удача у всьому, добробут хай буде у домі й сім”ї! Сім′я є кращим здобутком, а Ти берегиня її.  День матері святкується у світі 10 травня , а в Україні традиційно у другу неділю травня. У цей день заведено вітати своїх матерів і дякувати їм за подароване життя й теплу підтримку. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх хвилин несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все розуміє, пожаліє і буде любити, незважаючи ні на що. Найголовнішим здобутком матері є –сім′я . З сім′ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя в сім′ї ось мирило розвитку і прогресу країни.
17 Травня, 2021 р., 08:31
24 серпня щороку ми відзначаємо головне державне свято – День незалежності України. Вся історія українського народу – це боротьба найвидатніших синів і дочок за незалежність Батьківщини. Українська земля дуже часто страждала від посягань багатьох завойовників, які приєднували її до своїх територій, тому утворення і будівництво своєї української держави для українців завжди було справою честі і гідності нації.
16 Квітня, 2021 р., 15:08
Нести добро і милосердя людям, що потребують допомоги – це той крок, який принесе внутрішнє задоволення нашій душі і допоможе ближньому. Волонтери з міста Вінниця, які створили групу «Добро врятує світ» опікуються сиротами, самотніми пенсіонерами, переселенцями, людьми недієздатними, що змушені були залишити рідний дім, чи неблагополучні родини та перейти на проживання в інтернати, пансіонати, відділення в умовах цілодобового проживання.
16 Квітня, 2021 р., 10:08
Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради.  В зазначеному напрямку роботи одним з найголовніших чинників є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.     З метою підтримки таких сімей, в штатний розпис КУ ЦНСП Тульчинської міської ради було введено посади фахівців із соціальної роботи. Станом на 15 квітня 2021 року на обліку в установі знаходиться 96 сімей Тульчинської територіальної громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них 11 сім’ям надається послуга соціального супроводу, іншим сім’ям послуги соціальна профілактика та консультація.
12 Квітня, 2021 р., 08:20
Скандинавська хода в останні роки стає дуже популярною. Під час звичайної ходьби в нашому тілі задіяно близько 70% м'язів. А якщо до ніг підключити ще руки і спину, просто взявши в руки палиці, то будуть задіяні всі м'язи верхньої частини корпусу, які ми практично не використовуємо протягом дня, зокрема, м'язи плечового поясу, спини, пресу, грудей. Цей вид навантаження, до того ж, підвищує тривалість життя людям, які мають проблеми зі здоров'ям. 
09 Квітня, 2021 р., 16:02
7 квітня 2021 року в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради відбулася зустріч народного депутата України Лариси Миколаївни Білозір з громадськими організаціями Тульчинської міської ради: ГО « Ліквідатори Чорнобиля»; ГО «Тульчинська спілка ветеранів війни в Афганістані»; ГО «Учасники бойових дій в АТО(ООС)»; ГО « Інваліди Чорнобиля»; Міська організація ветеранів війни та праці. У зустрічі взяли участь Тульчинський міський голова Весняний Валерій Михайлович, заступник міського голови Поваляєва Алла Анатоліївна, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Сутика Валентина Василівна, помічники народного депутата Лозінська Галина Іллівна, Нікітін Олексій Миколайович. Лариса Миколаївна поінформувала присутніх про результати роботи в комітетах Верховної Ради, профільних Міністерствах та департаментах. 
11 Березня, 2021 р., 09:07
Березень знаменитий Шевченківськими днями. В нинішньому березні Великому Кобзарю виповнюється 207 років від дня народження. Працівниками відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради заплановано ряд заходів щодо вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка. 
11 Березня, 2021 р., 08:40
2 березня 2021 року в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради пройшла презентація книги Василя Грубого «Стежинами мого життя». Василь Степанович член правління Вінницького обласного комітету ветеранів ядерних випробувань та військових навчань з використанням ядерної зброї.
01 Березня, 2021 р., 13:50
25 лютого вагома дата в історії української та світової культури - 150 років тому народилася українська поетеса, драматургиня, громадська діячка - Леся Українка. В день вшанування поетеси в приміщенні Тульчинської Публічної бібліотеки фахівцями комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради спільно із працівниками бібліотеки проведено літературні «Плеяди» Лесі Українки в Тульчині. Активними учасниками заходу були жителі громади, які взяті на обслуговування до відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування, працівники даного відділення, які читали поезії Лесі Українки, слухали пісенні різножанрові твори на слова поетеси, у виконанні вітчизняних та зарубіжних співаків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь