Рішення сесії міської ради №953 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»

Кількість переглядів: 931
Скликання: 7-го скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 27.06.2018
Номер документу: 953
Назва документу: Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.1 МБ)

На виконання Податкового кодексу України, з метою подальшого вдосконалення на місцевому рівні системи адміністрування податків, збільшення потенційних джерел надходження фінансових ресурсів до доходної частини бюджету об’єднаної громади, керуючись ст.ст.7,8,10,12,14, главою 2 розділу ІІ, розділом ХІІ, ХІУ, п.5 розділу ХІХ та п.п.8 розділу ХХ Податкового кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 року №483 «Про затвердження  форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», ст.25, п.24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Тульчинська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити з 01.01.2019 року на території Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади слідуючі місцеві податки і збори:

    1. податок на майно:

        1) податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

        2) транспортний податок

        3) плата за землю

    1. єдиний податок
    2. туристичний збір

       2.  Справляння місцевих податків  і зборів встановлених п.1 даного рішення

проводиться відповідно до Положень про встановлення та порядок справляння місцевих податків і зборів, затверджених рішенням ради,  та до затверджених радою рішень  про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за формами визначеними постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 року №483 «Про затвердження  форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

3. З дня набрання чинності даного рішення визнати такими, що втратили чинність,  рішення 8 сесії 7 скликання Тульчинської міської ради від 11.07.2017 р. №533 «Про встановлення та порядок справляння місцевих податків і зборів на території Тульчинської міської ради (міста Тульчина,сіл Суворовське, селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль)на 2018 рік», рішення 18 сесії 7 скликання від 18.01.2018 р. №757 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Тульчинської міської ради (міста Тульчина,сіл Суворовське, селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль) на 2018 рік», рішення 18 сесії 7 скликання від 18.01.2018 р. №758 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Тульчинської міської ради (міста Тульчина,сіл Суворовське, селища Пестеля, сіл Тиманівка, Дранка, Одаї, Ганнопіль) на 2018 рік».

       4. Оприлюднити дане рішення шляхом опублікування в районній газеті «Тульчинський край».

       5. Копію рішення надіслати в електронному вигляді в Немирівську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області для здійснення контролю за своєчасністю та повнотою надходжень встановлених податків та зборів до  бюджету об’єднаної громади.

        6.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та торгівлі (голова Савишен Б.П.).

Міський голова                                                                                 В.М. Весняний


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь